Integritetspolicy

Vår integritetspolicy för jobb.oitp.nu

Nedan beskrivs hur Nordlo (”vi” eller ”oss”), behandlar personuppgifter i förhållande till dig som användare av jobb.oitp.nu.

Integritetsskydd är en fråga som prioriteras av oss. Det är därför viktigt för oss att skydda dina personuppgifter och försäkra oss om att vår behandling av dem sker på ett korrekt och lagligt sätt.

I denna integritetspolicy förklarar vi vilka typer av personuppgifter vi kan komma att behandla och i vilket syfte vi behandlar dem. Vi redogör också för vår behandling av personuppgifter samt vilka val och vilka rättigheter du har i relation till den.

Vänligen notera att denna integritetspolicy rör behandling av personuppgifter för vilka vi är personuppgiftsansvariga. Det innebär att vi ansvarar för hanteringen och behandlingen av dina personuppgifter. Det innebär även att det är till oss du ska vända dig med frågor eller synpunkter, eller om du vill utnyttja någon av de rättigheter du har i förhållande till vår hantering av dina personuppgifter.

Personuppgifter som behandlas

Personuppgifter avser uppgifter som kan hänföras till dig. Vi kan komma att hantera följande personuppgifter som kan hänföras till dig som kund:

  • namn
  • e-postadress
  • telefonnummer
  • annan information som du lämnar via ditt cv/personliga brev.

Ändamålet med behandlingen och rättsliga grunder

Dina personuppgifter lagras enbart i vår databas för att vi ska kunna administrera din ansökan och matcha ditt CV med de rekryteringsuppdrag som vi är involverade i. Vi garanterar att dina uppgifter inte kommer att användas i andra sammanhang eller av andra företag. Vårt dataregister samkörs inte med register från tredje part

Lagring av personuppgifter
Dina uppgifter kommer inte att lagras längre än 12 månader efter avslutat rekryteringsuppdrag.

Mottagare

Vi garanterar att dina uppgifter inte kommer att användas i andra sammanhang eller av andra företag och lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part.

Du har rätt att få dina personuppgifter i vårt system raderade genom att meddela Nordlo i Nyköping om detta.

Om du samtycker till att dina uppgifter lagras så måste du markera kryssrutan för godkännande innan du skickar in din ansökan.

Dela gärna