Systemtekniker [Nyköping]

Vill du jobba med teknik från ledande leverantörer i ett engagerat team? Vi söker nu systemtekniker till Office IT-Partner i Nyköping. Välkommen att ansöka!

Office IT-Partner levererar IT-baserade tjänster som utvecklar kundernas verksamheter. Man tror på nära och långsiktiga relationer där bra service, högt leveransvärde och hög kompetens är viktiga grundstenar.

Office IT-Partner i Nyköping växer kraftigt. Idag är man ett team om 27 personer och söker nu fler systemtekniker. Företaget ingår i den rikstäckande koncernen Office IT-Partner med dryga 33 kontor och över 500 medarbetare som erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett varierande arbete på ett stabilt företag med spännande och utmanade kunduppdrag. Som systemtekniker hos OITP kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att underhålla och utveckla kundernas IT-miljö hos kund, i deras datacenter eller från en molnplattform.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av IT-infrastruktur, gärna i kombination med olika molntjänster. Kanske är du redan i dag konsult eller arbetar som specialist på ett IT-företag.
Du känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på alla nivåer. Du är också van vid att lösa kundproblem och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

I din roll är det viktigt att du har:
• Ett tekniskt intresse
• Driv och engagemang för ditt arbete
• Lätt för att samarbeta och kommunicera direkt med kunder
• Förståelse för vår kunds affär/verksamhet
• Intresse och erfarenhet av problemlösning

Hos Office IT-Partner i Nyköping får du:
• Möjlighet till personlig utveckling och utbildning
• Ett starkt team inom försäljning, systemutveckling, administration och marknadsföring som stöttar dig i din roll.
• En plats i ett bra team som tycker om att ha roligt tillsammans

Office IT Partner har i denna rekrytering valt att samarbeta med Montico HR Partner. Tjänsten ska tillsättas omgående. Intervjuer och urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Du lämnar din ansökan via denna sida. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Kontaktperson(er)
Maria Svensson
011-500 10 58
maria.svensson@montico.se

Dela gärna