IT-Tekniker/Konsult till Sälenfjällen [Sälen]

Vår satsning på att kunna erbjuda företagen i Sälenregionen en professionell IT-aktör har nu gått in i nästa fas. Därför rekryterar vi nu en IT-tekniker/konsult som utgår från vårt kontor i Sälen Business Center.

Vi söker dig som är en social person, besitter god servicekänsla och har ett stort, brinnande IT-intresse. Rollen som IT-tekniker/konsult i fjällvärldens periodvis höga tempo kräver att du är duktig på problemlösning, flexibel och villig att hugga in där behovet uppstår.

Din roll

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på ett stabilt företag med spännande och utmanade kunduppdrag. Som IT-tekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att underhålla och utveckla kundernas IT-miljö hos kund, i vårt datacenter eller från en molnplattform.

Dina egenskaper

För att passa in i rollen bör du ha en bred IT-kompetens med ett stort kunnande och erfarenhet inom flera områden, som exempelvis serverdrift, nätverk, hård- och mjukvara.

Du känner dig bekväm med att kommunicera med människor och kan förklara tekniska funktioner och problem på flera nivåer

Du har ett stort intresse för teknik och visar engagemang och driv i ditt arbete.

Om oss

Kontoret i Sälen är en del av Office IT-Partner i Dalarna. Företaget är en del av den rikstäckande koncernen Office IT-Partner med drygt 30 kontor i hela landet och över 500 medarbetare som erbjuder IT-tjänster med huvudfokus på små och medelstora företag.

Vi erbjuder dig en modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar.

Är du den vi söker? 
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via formuläret till vänster.
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Peter Öhgren.
Vi undanber kontakt av rekryteringsbolag.

Dela gärna