Drifttekniker till Nyköping

Nu söker vi en erfaren drifttekniker som kan arbeta med löpande drift som uppsättning, planering, installationer och uppgraderingar i vårt datacenter. Som drifttekniker kommer du att arbeta i en intensiv miljö där din roll är att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem. Du kommer även att arbeta med löpande underhåll samt förbättringsarbeten i framförallt Microsoftmiljöer.

Din profil

Du har kunskaper och erfarenhet inom:

  • VMware och Hyper-V
  • Office365
  • Windows Server 2008/2008R2, 2012, 2016

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet av drift och systemadministration och det är en stor fördel om du arbetar efter Microsoft Best Practice.

Har du dessutom specialistkompetens inom: EMC Storage, Veeam, HP och Huawei nätverks/kommunikationsutrustning är det meriterande.

Som konsult hos oss är din sociala kompetens mycket viktig. Du är engagerad, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete. Du är självgående med förmåga att kunna ta egna initiativ. Du trivs att arbeta i grupp såväl som självständigt och utvecklas och stimuleras av problemlösning och drivs av detta i ditt yrkesliv.

Naturligtvis kommunicerar du flytande på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett intressant och varierande arbete i ett bra team. Vi strävar efter att våra medarbetare ska trivas på arbetsplatsen och ha möjlighet att utvecklas i sin roll. Som tekniker har du möjlighet till kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken.

Din ansökan skickar du in via formuläret på denna sida. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Johan Bark, Telefon 0155-29 37 13.

Vi gör löpande urval och tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering avböjer vi all kontakt av rekryteringsbolag.

Dela gärna